lørdag den 8. juni 2013

Haps, en reje!

Man kan jo ikke kun leve af desserter, så lad os tage en forret. 


Rejecocktail (4 pers.)

300 g. pillede rejer 
1½ dl. creme fraiche 
½ dl. piskefløde 
1 spsk. tomatpure 
1 spsk. tør sherry 
Salt og cayennepeber 
Salat 
Citron til pynt

Bland creme fraiche sammen med fløde og tomatpure. Rør sherry i og smag til med salt og peber. Pil den skyllede salat i mindre stykker og fordel det i fire portionsglas. Vend rejerne i dressingen, men gem nogle til pynt. Kom det i portionsglassene. Pynt med rejerne og sæt en citronskive på hver top. Forretten serveres kold med brød. 

En dejlig frisk forret, som kan nydes i stedet for en cocktail, hvis ens tømmermænd hindre en i at indtage alkohol. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar