Før bagning:
Efter bagning:
Opskrift på 6 foccacia:
25 g. gær
3 dl. lunkent vand
3 tsk. groft salt
2 spsk. olivenolie
400 g. mel (evt. lidt mere)
Fyld:
Ketchup eller tomatpure
100 g. revet ost
100 g. skinke i tern eller strimler
Oregano
Rør gæren ud i det lune vand. Tilsæt salt og olie. Kom melet i lidt ad gangen, og ælt dejen smidig. Sæt den til hævning tildækket i ca. 1 time.
Slå dejen sammen og del den i 6 portioner. Tril hver til en bolle som rulles helt flad med en kagerulle.
Først smørers ketchup på og derefter skinke, ost og oregano.
Lad dem efterhæve i ca. 10-15 min.
Bages ved 225 grader i 12-15 min. Det skal lige siges, at de også sagtens kan bages i en miniovn, hvis man ikke har en alm. ovn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar