Dejen:
250 g. blødt smør
250 g. sukker
500 g. hvedemel
3 æg
For at lave det mørke lag, blandes halvdelen af dejen med kakao.
Fyldet:
Hindbærmarmelade
225 g. flormelis
60 g. blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. mælk
Toppen:
Pyntes med glasur og chokoladestykker
Smør og sukker røres godt sammen. Æggene piskes med en gaffel og blandes i dejen. Melet i blandes i til sidst.
Der kan evt. laves chokoladebunde af halvdelen af dejen. Så deles dejen blot, når sukker og æg er pisket sammen. I chokoladedelen erstattes 50 g. mel med kakaopulver. Dejen deles og rulles i 4 plader, som hver skal have 7 min. ved 200 grader. Derefter tages de ud og udstikkes med en hjerteform (eller hvad man ellers lige har lyst til). De bages herefter videre i ovnen, indtil de er færdige.
Imens pladerne er i ovnen, laves der en smørcreme af flormelis, blødt smør, mælk og vaniljesukker. Det piskes bare sammen.
Når de samles, lægges de i lag af 3. Nederste bund smøres med smørcremen, midterste med hindbærmarmelade og øverste med glasur og evt. chokoladestykker.
Enjoy!
Nice!
SvarSlet