tirsdag den 17. september 2013

Aubergine-lasagne

Denne lækre opskrift er en, jeg har fået af min mor, og den er super nem at lave, og så smager det helt fantastisk. Den er meget ideel til studerende, da den både er nem og lave men også helt vildt billigt.























Opskrift til 1 pers:
1 aubergine 
1 dåse flåede tomater 
1 mozzerela
Lidt salt 

En halv time inden forberedelse af maden skæres auberginen i skiver, og lægges i saltlage. 
Når auberginen har trukket i saltlagen, skyldes de med vand. 
Først lægges aubergine skiverne i bunden af et ildfast fad. De flåede tomater hældes ud over. Mozzerallaen skæres i skiver, og lægges på til sidst. 
Så skal det bare i ovnen ved 200 grader i 35-45 min. 
Alt efter hvor sulten man er, kan man gemme resterne til dagen efter, så skal det bare lige varmes i ovnen ved 200 grader i 30-40 min. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar