Smørcremeschokoladekagen opstod en dag med en meget stor trang til smørcreme og chokoladekage, og så kom der denne guddommelige kage ud af det.
Chokoladebundene:
(Der kan med fordel laves dobbelt portion, så der er mere kage)
180 g. sukker
125 g. smør
3 æg
150 g. hvedemel
6 spsk. kakaopulver
½ tsk. natron
2 dl. mælk
Smørcreme:
1 pakke smør (gerne blødt)
410 g. flormelis
Mælk efter behov
1 tsk. vaniljesukker
Glasur:
35 g. kakaopulver
200 g. flormelis
Vand
Sukker og smør røres sammen, herefter tilsættes æggene. Hvedemel, kakaopulver og natron blandes nu i dejen. Til sidst tilsættes mælken, og dejen røres indtil den er ensartet. Dejen fordeles i 3 springforme, og bages i ovnen ved 180 grader varmluft i 20 min.
Imens bundene bages laves smørcremen og glasuren.
Smørcremen: flormelis og smør røres/piskes sammen. Vaniljesukker og mælk tilsættes efter ønske.
Glasuren: You know how!
Bundene stables med smørcreme i mellem og med glasur på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar