Disse lækre cookies er kreativiteten selv, da man helt selv kan vælge hvilken slags chokolade eller andet fyld, man laver dem med.
Ingredienser:
200 g. blødt smør
1 spsk. vaniljesukker
1 dl. sukker
2,5 dl. brun farin
2 æg
½ tsk. salt
½ tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
4 dl. mel
4 dl. havregryn (Malet til mel i en blender)
½ dl. mælk
300 g. chokolade (der kan med fordel bruges forskelligt chokolade)
Pisk smør, brun farin og sukker grundigt sammen ved højt tempo med en håndmixer. Tilsæt æg og vaniljesukker og rør rundt.
Bland salt, kanel, mel havregryn, bagepulver og vend det i smørblandingen. Hvis dejen føles lidt for tør, (dette afhænger af størrelsen på dine æg) kan det justeres med en smule mælk.
Til sidst tilsættes chokoladen. Her kan dejen også deles, så man kan lave cookies med forskelligt slags chokolade eller andet fyld.
Forvarm en ovn til 175 grader.
Nu skal vi have formet vores cookies. Dejen sættes på en bagepapirsdækket bageplade, her kan man selv bestemme, hvor store man vil lave dem. Derefter sættes pladen i ovnen. Bag dine cookies i ca. 10 min. eller indtil kanterne begynder at blive gyldne. Tiden afhænger af, hvor store du har lavet kagerne.
Lad kagerne afkøle et par minutter på pladen inden de overføres til en yderligere afkøling på en bagerist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar